Nieuwe musical: Spoor van Liefde

Spoor van Liefde

Na de zomervakantie zijn we begonnen met het instuderen van de liederen voor onze nieuwe musical 'Spoor van Liefde'. In deze musical komt onze levensreis in beeld.
Iedereen maakt tijdens zijn of haar leven een reis en hoe die reis verloopt weet niemand van tevoren. De bagage die we tijdens onze reis meenemen, verandert voortdurend. We stoppen nieuwe dingen in onze 'koffer' en soms halen we er ook weer iets uit. 
Welk spoor volgen we in ons leven? Ontsporen we soms of staat ons leven opeens helemaal stil? 

In onze nieuwe musical gaan we samen op reis. Een reis met verrassingen, humor, emoties en alles wat we in ons leven tegenkomen. 
Een reis die we niet alleen hoeven af te leggen, omdat er een Reisgenoot is die ons op het goede spoor wil houden. Het Spoor van Liefde. Gods liefde. 

Voorwaarden voor een zo mooi mogelijke uitvoering

Belangrijke punten om teleurstelling te voorkomen 

Bij de uitvoering van ons programma zijn wij vrij flexibel wat de ruimte en de benodigdheden betreft, maar we moeten wel een aantal voorwaarden stellen. Kunt u hier niet aan voldoen, dan vragen we u om hierover contact op te nemen.

Om alles zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, zouden we graag de beschikking hebben over:

 

 • een zo donker mogelijke kerk. Bij daglicht moeten de ramen verduisterd zijn voor het mooiste lichteffect. Dit is erg belangrijk voor het geheel.
 • een ruime plaats, (ongeveer 8x4 m) bij voorkeur een enigszins verhoogd podium waar we met ongeveer 30 mensen kunnen staan. Daarnaast hebben we ruimte (op of naast het podium) nodig voor een nagebouwde treincoupé (3x3 m). Ook ons combo (piano, drums, basgitaar met versterker en dwarsfluit) heeft ruimte nodig.

 • Als de decor opbouwploeg komt, moet het podium leeg zijn. Wanneer de preekstoel veel ruimte inneemt, zou het fijn zijn wanneer deze, indien mogelijk, weggehaald wordt.
 • plaats voor een achterwand. Als achterwand plaatsen we palen met daartussen zwart doek. Deze achterwand is aan te passen aan de breedte van het podium en is maximaal 8 meter breed.
 • een beamer, scherm en laptop (met PowerPoint) en iemand van het plaatselijke beamerteam die alles op gaat starten. Alle teksten van de liederen worden geprojecteerd en er worden passende afbeeldingen getoond. We nemen zelf iemand mee die de beamer bedient.
 • Onze achterwand is 2.20 m hoog. Het beamerscherm moet daarom hoger hangen dan deze 2.20m. Is dat niet het geval, dan moet de achterwand aangepast worden. Graag vooraf even melden.
 • voldoende stopcontacten voor de piano, de geluidsinstallatie en de verlichting. Dit is eigenlijk nooit een probleem. We hebben zelf voldoende stekkerdozen enz.
 • plaats voor 2 statieven met lampen voor de verlichting van de groep. Deze lampen worden in de kerk geplaatst en de statieven met driepoot hebben ruimte nodig.
 • galerij of balkon of een hogere plaats (aantal tafels) in de kerk waar de spot kan staan en bediend kan worden.
 • voldoende tijd en gelegenheid om alles op te kunnen bouwen (2 uur voordat de musical begint). Er komt een ploeg voor het decor en een ploeg voor de opbouw van de instrumenten en de geluidsinstallatie. De kerk zal dus tijdig open moeten zijn.
 • We willen graag een uur voor aanvang zonder publiek inzingen. Dit duurt ongeveer een half uur.
 • iemand van de eigen kerk die de verlichting uitdoet wanneer de uitvoering begint.

Het is fijn om een indruk te hebben van het interieur van de kerk. Beschikt u niet over een website waarop foto's van de kerk te vinden zijn, dan ontvangen we graag een paar foto's van de binnenkant. 

We zijn enthousiast bezig om er weer wat moois van te maken en we vinden het fijn om in uw kerk onze musical ‘Spoor van Liefde’ uit te mogen voeren!

 

Voor verder vragen kunt u contact opnemen met Alien Eggink, alieneggink@gmail.com, tel. 06-41696764.